Het CARTESIUS MUSEUM is een wijk, in het hart van Utrecht. Waar bedrijven samenwerken met kunstenaars. Je rijdt er met de trein, de bus of met de fiets naar binnen. 's Ochtends, 's middags, 's avonds en 's nachts is het open, alle dagen, het hele jaar. Niet echt? Integendeel! Zie wat de conservatoren ondernemen en doe mee in het CARTESIUS MUSEUM voor Stedelijke Dynamiek en Vernieuwende Samenwerking.

Homepage


Het CARTESIUS MUSEUM is een initiatief dat gedragen wordt door een groot aantal mensen op basis van vrijwilligheid. Samen hebben ze de overtuiging dat dit groot en open samenwerkings-experiment een belangrijke bijdrage kan leveren aan duurzame innovaties voor markt en samenleving. Het CARTESIUS MUSEUM brengt bedrijven, organisaties, kennis en cultuur samen in een open vorm van communicatie en kennisuitwisseling. Wie meent hieraan een bijdrage te kunnen leveren wordt uitgenodigd contact op te nemen.

Centraal informatiepunt: Erik Uitenbogaard
receptie en hoofdconservator

Inschrijven mailinglijst voor dit conservatorschap


Email Denise Cecile:

 

Kantel Kansen 
Denise Cecile (Black Box Strategy & Design), conservator kantel kansen

Hoe zorg je ervoor dat je je eigen toekomst ontwerpt en niet enkel reageert op de toekomst die een ander heeft gecreëerd? En hoe benut je het potentieel binnen je bedrijf optimaal? Dit vergt ondernemende medewerkers, een andere mindset en aanvullende werkwijzen in je bedrijf. Dit conservatorschap is erop gericht om bedrijven en hun medewerkers (opererend in een dynamische omgeving) bekend te maken met creatieve werkwijzen, zodat ze de uitdagingen van deze tijd adequaat te lijf kunnen gaan. Met Design Thinking gaan we de balans tussen denken en doen, tussen analyse en creativiteit herstellen; we leren onze volledige hersencapaciteit weer in te zetten. Dit stelt medewerkers en bedrijven in staat om een geheel nieuw ‘gameboard’ te ontwikkelen, i.p.v. te concurreren binnen het huidige spel.

Aan de slag:

Gewenste periode:
Hoeveel tijd wilt/kunt u investeren?